Aiii

Geplaatst op

Alles gaat goed werk gaat lekker door en dan opeens aiii pijn in de rug eind oktober 2015. Het gaat wel weer over dus doorlopen en niet herniaklagen maar helaas de pijn wordt erger en uiteindelijk kom je niet meer uit je bed van de pijn. De diagnose wordt maar niet gesteld en de huisarts weet het ook niet meer. De ambulance komt voorrijden en je beland in het ziekenhuis voor 15 dagen. Na de MRI is het duidelijk een hernia van de ergere soort naar later zou blijken. Twee tijdelijke en een definitieve blokkade in de rug verder mag je weer naar huis net voor de kerst.

Helaas de pijn is nog niet weg en de lopende buffetten met de kerstdagen gaan hinkend en steunend. 2015 wordt ingeruild voor 2016 en ik besluit contact op te nemen met een privékliniek die mij binnen een week opereert en de hernia verwijderd. Operatie geslaagd pijn nog niet weg. De zenuwen hebben zolang bekneld gezeten dat pijnloos door het leven gaan nog wel even kan gaan duren.

De dagen worden grotendeels liggend op een bed in de huiskamer doorgebracht en de wereld beperkt zich tot een blokje om de huizen in de buurt. NETFLIX is mijn grootste vriend en op de dag voor de schrikkeldag ben ik bij aflevering 63 van 74 over de wandaden van ‘Pablo Escobar, el patrón del mal’.

Om toch nog maar nuttig te zijn als kleine zelfstandige de website maar eens flink onder handen genomen…..is die hernia toch nog ergens van nut geweest.