Virtuele werkelijkheid

Interactie door middel van een virtuele werkelijkheid is geen ver van mijn bed show waar hoge kosten aan verbonden zijn. Virtuele werkelijkheid is mogelijk van de bakker op de hoek tot aan een hotel en alles wat daar tussen zit.

Van plan om een nieuwe website te laten bouwen voor je bedrijf? Of een virtuele werkelijkheid in uw bestaande website?  Een virtuele werkelijkheid waarmee je klaar bent voor de toekomst is er al vanaf € 250.- Laat je potentiële klanten zien wat er te koop is op een desktop computer, een telefoon of tablet en zelf door middel van een virtual reality bril!!

Prijsindicatie

Het bouwen van een virtuele werkelijkheid is maatwerk. Om toch een idee te geven van de kosten een voorbeeld:

Instapkosten € 250.- Hiervoor heeft u een eerste 360 beeld en ruimte op onze server om deze te laten zien op uw website.

Als er op een afspraak meerdere 360 beelden gemaakt kunnen worden zijn de kosten voor de eerste 8 beelden € 40.- p/st Bij meer dan 8 beelden gaat een staffel in werking waarbij de stuk prijs lager wordt.

In een virtueel beeld kunnen zogenaamde ‘hotspots’ geplaatst worden. Denk hierbij aan teksten, foto’s en zelfs video’s. Starttarief hierbij is € 75.- en daarna € 90.- per uur.

Voor een eenvoudige tour van 1 beeld met 2 hotspots
zijn de kosten dus ongeveer € 325.-
Voor een grotere tour van 8 beelden met in ieder beeld 2 hotspots
zal dit ongeveer € 835.- zijn.

Afhankelijk van de grote worden er jaarlijkse kosten berekend voor het in de lucht houden van de virtuele tour. Dit begint bij € 10.- per maand tot 100.- per maand. Het eerste jaar is dit inbegrepen in de prijs.

Enkele voorbeelden

Aeres VMBO & MBO Nijkerk virtuele open dag

(klik in het beeld op pagina vergroten voor de juiste beleving.)

Virtuele Werkelijkheid Ronald McDonald Huis Utrecht

(klik in het beeld op pagina vergroten voor de juiste beleving.)

Virtuele Werkelijkheid Nederland geniet van de winter

(klik in het beeld op pagina vergroten voor de juiste beleving.)