Hmedia totaal

Behalve Business View kunnen we nog veel meer betekenen voor uw bedrijf.

Kranten
Ben je het overzicht kwijt door alle advertentieformaten en tarieven in de regio? Hmedia wijst je de weg in het regionale medialandschap en neemt je zo veel werk uit handen. Profiteer van de prima prijsafspraken die Hmedia met de krantenuitgeverijen heeft gemaakt.

Drukwerk

Hmedia ontwerpt ook flyers, posters, ansichtkaarten, stickers en ander drukwerk voor je. Geen vraag is te gek. Laat weten wat je zoekt en Hmedia gaat voor je aan de slag.

Zelfs een eigen krant behoort tot de mogelijkheden!

Roll Up Banner

Presenteer je jouw bedrijf op een beurs of bij een evenement? Hmedia biedt roll up banners, reclamebanners en banieren aan. Ook bij de ingang van je bedrijf of winkel is dit een mooie manier om je producten en diensten te laten zien.

Een banner is in een handomdraai op te zetten en in te schuiven. Op donkere locaties biedt een eenvoudig te bevestigen halogeenlamp uitkomst.

Buitenreclame

Welkomstborden Nijkerk

Wil je jouw evenement aankondigen op de borden waar inwoners en bezoekers de bebouwde kom van Nijkerk binnen rijden?
Bij Hmedia ben je aan het juiste adres.

Maar ook voor:

Dranghek banners

Bouwhek banners

Aluminium frame met spandoek  

Social Media Hype of Blijvertje!

Social media bepalen steeds vaker het gesprek van de dag. Meepraten op Twitter, een bedrijf ‘leuk vinden’ op Facebook of je netwerk online onderhouden en uitbreiden op Linked In; de mogelijkheden zijn uitgebreid. Maar zijn social media blijvertjes? Of is het een hype die over gaat? En als je in social media gelooft, hoe pak je dat dan aan en hoeveel tijd investeer je erin?

Het gebruik van social media is gratis, maar voor je het weet gaan er heel wat uren in zitten. Omdat tijd ook geld is, helpt Hmedia je graag op gang door bijvoorbeeld een account op Facebook, Twitter of een kanaal op YouTube voor je op te zetten. Daarna kun je kiezen of je het onderhoud zelf oppakt of dat uit handen geeft aan Hmedia.

Hmedia is zelf te vinden op:

Twitter:              @hmedianijkerk 
Gmail:                hmedianijkerk@gmail.com
YouTube:           HmediaTV
Facebook:          www.facebook.com/hmedianijkerk