Over Hmedia 360

Over Hmedia360 en Henry Hamstra

Op 1 januari 2002 waagde Henry Hamstra de stap voor zichzelf te beginnen. Tegelijk met de invoering van de euro richtte hij Hmedia op.
Zijn oude werkgever BDU-On-Line besloot in november 2001 niet verder te gaan met het exploiteren van negen kabelkranten. Henry zag toekomst in het medium en zette in samenwerking met de lokale omroep de kabelkrant in Nijkerk voort. Met succes, zo blijkt 14 jaar later.

Henry Hamstra
Henry Hamstra

De dienstverlening van Hmedia is in bijna 20 jaar fors uitgebreid met onder meer advertenties in kranten in de regio. Ook voor drukwerk, spandoeken, Roll Up Banners, nieuwsbrieven, websites of social media-accounts inclusief ontwerp, fotografie en film, kun je bij Hmedia360 terecht.

Vanaf 2015 is Hmedia360 zijn werkgebied gaan verleggen naar 360 graden fotografie en film. De naam is veranderd in Hmedia360 vanaf dat moment. Natuurlijk blijft hij al het eerder genoemde ook verzorgen voor zijn klanten. 

Henry groeide op in de binnenstad en bracht daar de eerste 27 jaar van zijn leven door. Hij kent de winkeliers die al lange tijd een zaak hebben in het centrum van Nijkerk. Sinds zijn 16e bekleedde Henry diverse bestuursfuncties. Dat begon met een actieve rol in de evenementencommissie van zwem- en waterpolovereniging Flevo in Nijkerk. Meer dan 12 jaar is Henry bestuurslid geweest van de Nijkerkse Ondernemers Vereniging (N.O.V.). Hij houdt nog steeds de website www.centrumnijkerk.nl  bij en voorziet de meer dan 100 leden van N.O.V. regelmatig van een nieuwsbrief gemaakt door zijn bedrijf Hmedia 360.

In 2017 is Henry Hamstra voorzitter geworden van de stichting ‘De Mooiste Verlicht’ die tot doel heeft, de in 2012 verkozen tot mooiste kerktoren van Nederland, in duurzame led verlichting  te gaan zetten. www.demooisteverlicht.nl 

Om zijn contacten te onderhouden en zijn netwerk verder uit te breiden is Hamstra lid van diverse businessclubs. Businessclub Sparta Nijkerk 
Business breakfastclub Amersfoort de Laak

En mochten wij het niet kunnen regelen voor jullie dan is er een groot netwerk waaruit Hmedia360 kan putten. In vrijwel alle gevallen kunnen we dus van dienst zijn. Al met al is er in meer dan 50 jaar een behoorlijk netwerk opgebouwd waar jullie als klant gebruik van mogen maken.