112 Nieuws

112 Journalist en uitgever

Hoor je de sirene van brandweer, politie of ambulance in Nijkerk? Grote kans dat Henry Hamstra erachter rijdt. Iedereen wil graag weten wat er aan de hand is als hij een sirene hoort.
Henry bezoekt de plaats van het onheil maakt foto’s, filmt en stelt vragen.

112 kranten

Hmedia360 werkt samen met diverse partijen om het 112nieuws snel te verspreiden. Enkele lokaal gerichte websites en een landelijk persbureau nemen de foto’s en videobeelden af van Hmedia360. Snelheid en de juiste informatie is juist bij 112 werk van groot belang. De kunst en de uitdaging is om bij groter nieuws de beelden al bij en in de media te hebben terwijl we nog ter plaatse zijn.

De juiste apparatuur en afzetkanalen zijn daarbij van het grootste belang. Hmedia360 beschikt over al deze ingrediënten.

Lid van NVJ

Henry Hamstra is lid van de Nederlandse vereniging van journalisten en in het bezit van de daarbij behorende perskaart.

Nieuws foto’s (en video) van Hmedia360 zijn onder meer geleverd aan:
  • De Wereld Draait Door  (VARA), De Telegraaf, De Telegraaf On-Line, NOS Journaal, METRO, Quest, Elsevier, Algemeen Dagblad, Man Bijt Hond (NCRV), RTL 4 Nieuws, Hart van Nederland, Gooi en Eemlander, Omroep Gelderland, Persbureau ANP, Persbureau Hollandse Hoogte, Omroep Flevoland, Reformatorisch dagblad, RTV Oost, WNL, RTV Utrecht, BDU, De Stentor
Uitgever

Behalve uit verspreiden van het nieuws via externe kanalen heeft Hmedia360 sinds 2013 vier maal een eigen 112krant uit gegeven. Deze krant is verspreid in en rondom het eigen werkgebied van Hmedia360.

YouTube

Ook heeft Hmedia360 een eigen 112 kanaal met daarop enkele honderden video’s van incidenten door de jaren heen. Bekijk het kanaal en wordt gratis lid.  

Enkele honderdduizenden kijkers zijn jullie reeds voorgegaan.