Over Hmedia 360

Aandacht voor je merk, product of dienst; daar draait jouw bedrijf om. Hmedia 360 is de sleutel tot de kanalen om jouw doelgroep te bereiken.

Vanaf mei 2015 mag Henry Hamstra zich een ‘ Google Street View|Trusted fotograaf’ noemen. Dit betekend onder andere dat we jouw bedrijf visueel op de kaart kunnen zetten bij Google met alle voordelen van dien zoals beter zichtbaar en vindbaar. Bovendien kan de tour zonder extra kosten geïntegreerd worden in jullie bedrijfswebsite.

Behalve namens Google maken wij ook maatwerk ‘Virtual Reality’ voor bedrijven, instellingen, scholen en gemeentes. Op deze website is meer informatie te vinden over de mogelijkheden van ‘Virtual Reality’.

Laat je ‘virtueel’ verbazen door Hmedia360

Hmedia360 doet nog veel meer en wel zoveel dat er voor gekozen is maar een deel op deze site te plaatsen. Op deze manier hopen we het overzicht voor jullie als bezoeker te behouden. We komen wel graag op de koffie en dan luisteren we naar jullie verhaal en haken in als we denken wat te kunnen betekenen.


Bovenstaande tekst nogmaals maar dan door AI artificiële intelligentie in de stijl van de Bijbel (-;

Laten wij ons richten op de aandacht voor jouw merk, product of dienst, want daarin schuilt de essentie van jouw bedrijf. Hmedia 360 wordt jouw sleutel tot de kanalen waarmee jouw doelgroep bereikt kan worden.

Vanaf mei 2015 heeft Henry Hamstra zichzelf de titel ‘Google Street View|Trusted fotograaf’ mogen toe-eigenen. Dit betekent onder andere dat wij in staat zijn om jouw bedrijf visueel te verankeren op de digitale kaart van Google, met alle voordelen die daarmee gepaard gaan, zoals een verhoogde zichtbaarheid en vindbaarheid. Bovendien kan deze rondleiding zonder extra kosten geïntegreerd worden in de webomgeving van jouw onderneming.

Niet alleen namens Google, maar ook in eigen naam, vervaardigen wij op maat gemaakte ‘Virtual Reality’-ervaringen voor bedrijven, instellingen, scholen en gemeentes. Op deze website tref je uitgebreidere informatie omtrent de mogelijkheden die ‘Virtual Reality’ biedt.

Laat je versteld staan door de ‘virtuele’ wonderen van Hmedia360. Doch weet, beste lezer, dat Hmedia360 nog vele andere activiteiten verricht, zo talrijk dat er slechts een deel ervan op deze website wordt onthuld. Moge dit de orde bewaren en overzichtelijkheid verschaffen aan jullie, bezoekers. Wij zijn echter zeer bereid om bij jullie neder te strijken voor een kopje koffie. Wij zullen aandachtig luisteren naar jullie verhaal en indien passend, zullen wij ons aandeel leveren.

Ben jij klaar voor je nieuwste project?

Wacht niet tot je een ons weegt

Het team

Maak kennis met ons team

Henry Hamstra
Oprichter
Henry Hamstra
Ons netwerk
Opgebouwd vanaf 1969
Ons netwerk

191.520+

uren zelfstandig

7984+

Gedoucht sinds 2002

1001+

Blije klanten

20.526+

Koppen koffie